O după-amiază la CoffeeShop Company

3

În acestă după-masă extrem de mohorâtă și de, evident, ploioasă, m-am decis că mi-ar prinde bine o atmosferă relaxantă și liniștită. Ceva să pot asculta sunetul ploii în tihnă. Așa că m-am decis să dau o fugă la CoffeeShop Company, un local extrem de drăguț, deschis de numai 6 luni la noi. Este o companie austriacă și promite standarde înalte în ale cafelei, dar și prăjituri alese care să completeze experiența.

Foarte bine de știut este faptul că această cafenea se află în centrul orașului, în apropiere de Piața Dorobanților, pe strada Puțui lui Zamfir nr 2. Se ajunge foarte ușor și nu este greu de reperat. În față au o mică terasă prevăzută cu încălzitoare și dotată cu multe pături, asta pentru a te putea încă bucura de afară, chiar și în această perioadă în care temperaturile încep să scadă.

2

Acum să vă spun ce am servit eu și Andreea. De băut, și aici aveți o gamă serioasă din care să vă alegeți, am luat o limonadă făcută cu sirop bio importat din Austria și o Coconut Late deosebită. Papilele mele nu vor uita prea curând acele arome. Să nu vă mai spun de prezentare și de servire, care m-au impresionat. De mâncat, am încercat o pizza tortilia cu trei feluri de brânză, o pizza mai aparte. Blatul este cel folosit la tortilia și are un gust pătrunzător. Este o altfel de pizza ce merită încercată, vă asigur. La desert am încercat un Cheese Cake cu caramel și un Sacher Cake care au desăvârșit după-amiaza noastră.

4

Eu vă recomand cu căldură cafeneaua CoffeShop Company, să vă petreceți timpul într-un ambient plăcut și liniștit și să uitați cu totul de „zgomotul” de zi cu zi. Cum spuneam, cafeneau se află în zona Piața Dorobanți, pe strada Puțul lui Zanfir nr. 2. Pe acești îi puteți găsi și pe pagina de Facebook.

1

Reclame

Un comentariu

  1. Pingback: CoffeShop Company | Andreea Mihăilă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s